Înscriere Explo 2022-2023

Detalii copil

Apasă pe numele lunii/an pentru a-l schimba. Fomat: ZZ/LL/AAAA (18/05/1990)

Detalii părinți/tutori

Sunt de acord ca fiul meu/fiica mea, ale cărui/cărei date sunt consemnate mai sus, să participe la toate activitățile Clubului de Exploratori din Biserica Emaus – Madrid, inclusiv la excursiile despre care vom fi informați în prealabil. Mă angajez să colaborez, să ajut și să particip la activitățile clubului ori de câte ori este posibil, în vederea unei bune desfășurări a programei acestuia. Precizez faptul că îmi asum consecințele care pot decurge din neglijența sau neascultarea fiului meu/fiicei mele față de monitorii și persoanele responsabile.

De asemenea, în cazul în care fiul meu/fiica mea, minor, are nevoie de tratament medical și/sau să fie internat și/sau să fie supus unei intervenții chirurgicale, iar subsemnatul, în calitate de părinte/reprezentant legal nu poate fi localizat, Directorul Clubului de Exploratori este autorizat să adopte măsurile necesare pentru păstrarea sănătății sau chiar a vieții minorului.

Notați tot ce credeți că ar trebui să știm pentru o mai bună cunoaștere a participantului (alergii, dietă, situație specială, etc.)

Semnătură

Canvas is not supported.