BISERICA ADVENTISTĂ EMAUS-MADRID

Info Emaus 15 iunie 2024

Logo

Vineri 14/06, 20:30 - Program: Eben-Ezer
Sabat 15/06, 09:30 - Program: Eben-Ezer
 

Vineri 21/06, 20:30 - Predică: Eben-Ezer
Sabat 22/06, 16:00 - Devoțional: Departamentul Companioni
Sabat 22/06, 18:00 - Program: Trecere Juniori și Companioni

Vineri 31 și Sâmbătă 01: Lucian Gîscan
Vineri 07 și Sâmbătă 08: Cristian Nițu
Vineri 14 și Sâmbătă 15: Florin Tănase
Vineri 21 și Sâmbătă 22: Gianni Todirică
Vineri 28 și Sâmbătă 29: Liviu Iorga

VINERI: 

20:30 PROGRAM EBEN-EZER

 

SABAT:

09:30 PROGRAM EBEN-EZER


VINERI ȘI SÂMBĂTĂ (14 și 15 IUNIE) NU VOM AVEA PROGRAM LA BISERICĂ:

Datorită organizării Congresului Național, vinerea și sâmbăta aceasta NU VOM AVEA PROGRAM LA BISERICĂ.
CEI CARE NU MERG LA CONGRES, VOR PUTEA PARTICIPA ATÂT VINERI SEARA CÂT ȘI SÂMBĂTĂ LA PROGRAMUL ORGANIZAT DE BISERICA EBEN EZER. 

Atât la colectă de Școală de Sabat cât și la cea de zecimi și daruri, puneți pe plic "EMAUS". 


MOMENTE DE RUGĂCIUNE:

În fiecare miercuri la ora 20:30, ne întâlnim pentru ora de rugăciune, la local. Sunteți așteptați cu toții!

Departamentul Familiei ne invită ca primul Sabat din lună să fie Sabat de post și rugăciune pentru familiile bisericii. 


PREGĂTIRE PENTRU BOTEZ: 

Toți cei interesați să se boteze sau să studieze doctrina bisericii sunt invitați să ia legătura cu pastorul Ștefan Albu, cu pastorul Francisco Ventura sau cu prezbiterii bisericii. 


COLECTE SPECIALE:

În primul Sabat din lună avem COLECTA pentru TEMPLU, la sfârșitul predicii.  Prin această colectă contribuim la acoperirea cheltuielilor legate de funcționarea spațiului bisericii din Calle Rusia și a localului din Coslada.

În al treilea Sabat din lună avem COLECTA pentru BINEFACERE, la sfârșitul predicii. Prin această colectă suntem o binecuvântare pentru cei care trec prin nevoie.

CONGRESUL ADVENTIȘTILOR DIN SPANIA:

Congresul Național "De Vuelta AL ALTAR" va avea loc în perioada 14 - 16 iunie 2024, la Pavilionul Sportiv „Fernando Martín” din Fuenlabrada (Madrid). Acest eveniment va fi o experiență unică și inspiratoare. Vor participa diferite coruri, cvartetul Arautos do Rei, iar temele principale vor fi prezentate de către pastorul Ted Wilson, președintele Bisericii Adventiste la nivel mondial.
Pentru a participa la acest eveniment se poate intra punând într-un plic, la intrare, un dar (intrarea costă 10€). În felul acesta toți pot participa, chiar dacă nu s-au înscris pe linkul evenimentului. Din rațiuni de organizare este necesar să ne înscriem pe lista pe care o creează fiecare biserică.


IEȘIRE LA PANERA:

Duminică 23 Iunie, vom avea ieșirea cu toată biserica în LA PANERA. Departamentele de Companioni și Tineret vor organiza tot felul de activități interactive, iar apoi ne vom bucura la ora prânzului de paella, făcută cu drag de echipa noastră de bucătari.
Toate fondurile strânse vor fi donate pentru construirea unei biserici în Namibia. Vă așteptăm cu drag!
 

IEȘIRE MISIONARĂ NAMIBIA:

În perioada 1-28 Ianuarie 2025 un grup de 25 de voluntari vom merge în Namibia pentru a construi o biserică și pentru a face anumite lucrări de renovare în campusul școlii God Cares.
Lista este deja completă. Mulțumim tuturor celor care s-au înscris.
Cheltuiala de transport (avion și microbuze) și mâncare ajunge în jurul sumei de 1300€.
Toți cei care vreți să susțineți acest proiect puteți menționa pe plicul de daruri și zecimi sau puteți face transfer în contul bisericii, iar la concept puneți: pentru Namibia. Vă mulțumim frumos pentru solidaritate!
 

TABĂRA DE MUZICĂ "DOR":

Avem bucuria să vă invităm la Ediția a II-a a Taberei de Muzică DOR.
Tabăra se va desfășura în Campusul Adventist din Sagunto (Spania), în perioada 30 iunie - 07 iulie 2024.

Este o tabără în limba română în care vor veni copii și tineri români adventiști din toată diaspora: SUA, Canada, Spania, Anglia, Italia, Franța, Austria, Ungaria, Republica Moldova etc.

Se pot înscrie copii și tineri cu vârste cuprinse între 6 și 25 de ani. Fiecare participant poate alege 2 instrumente muzicale pentru studiu și poate participa la cursuri de canto, cursuri de teorie muzicală, cursuri de dirijat și cursuri de prezentatori.

De data aceasta vom avea câteva locuri gratuite pentru participanți cu nevoi speciale sau dizabilități (autism sau alte tulburări). Aceștia vor beneficia de terapie prin muzică și vor putea participa însoțiți la activitățile taberei.

Pentru înscriere, vă rugăm să completați următorul formular:
https://forms.gle/StT2hahmb66QWLYE8 
sau să sunați la numărul de telefon: +34606060660 (Daniel Țecu - coordonator de proiect).

Cercul Bărbaților Adventiști: Întâlnire la local, sâmbătă la ora 10:00. Se vor trata teme de interes, de creștere spirituală și emoțională pentru bărbați.
Educație: Prezentare în ultimul Sabat din lună.
Evanghelizare: În fiecare duminică dimineața are loc ieșirea de împărțire a cărților de misiune pentru cei interesați, în Plaza de Castilla!
Exploratori: Întâlniri în fiecare prima și a treia duminică a lunii, la ora 11:00, la local.
Sănătate: Prezentare în al doilea Sabat din lună.
Singles: Activitățile se găsesc publicate la tabloul de anunțuri al bisericii.
Spiritul Profetic: Întâlnire la local, sâmbătă la ora 10:00. 
Școala de Sabat: S-a creat o grupă externă mobilă a Școlii de Sabat care poate face studiul cu persoanele bolnave care se află acasă sau la spital. Cine este interesat este rugat să ia legătura cu orice persoană din acest departament.
De asemenea s-a creat și o grupă de studiu în limba spaniolă pentru vorbitorii acestei limbi.
Tineret: Întâlniri la local, la fiecare două săptămâni, vineri la ora 20:30. 

 

DUMINICĂ, 16: Marius Preda, Cristian Rusin, Florin Șimandan, Charisse Vasile; 
LUNI, 17: Daniela Radu, Adrian Dinu, Valentin State Moineagu, Ana Maria Streinu, Mihai Tudorică, Natanael Chiriță, Bianca Lotca; 
MARȚI, 18: Livia Iftimia, Gențiana Ionescu; 
MIERCURI, 19:
JOI, 20: Eugen Bostan, Mariana Chiriță, Victor Doroftei, Cătălin Manta, Ligia Prunaru; 
VINERI, 21: Nina Drăghici, Alina Ilie Boabă, José Luis Paco Pinto, Robert Șerban;
SÂMBĂTĂ, 22: Claudia Șerban, Ingrid Mircete.

DUMINICĂ, 16: Rodica Lazăr Tătaru; 
LUNI, 17: Alice Lunca; 
MARȚI, 18: Marcel Manta; 
MIERCURI, 19: Sorin Martac; 
JOI, 20: Beni Martonfi;
VINERI, 21: Ana Mihai; 
SÂMBĂTĂ, 22: Crina Mușat.

 

  • pentru sănătatea fraților și surorilor: Carmen Cristache, Lucian Belemuschi, Nelu Alexandru, Luminița Streinu, Luminița Birla, Ion Zahiu, Liviu Ilie, Telma Campos, Corina Teodora Nicula, Daniel Cismaru, Raquel Ruszuly, Marin Precup, Ruth Andreea Teodorovici, Gabriela Cotruță, Carla Ștefania Albu, Mohora Claudiu, Angel, Fabiola, Viorica Irimia, Lili Brezae, Silviana Șandor, Adina și Oscar, Gabriela Mitriță, Alberto din Ploiești, Alba Colmenares, Albert Stan, Manea Stanciu, Bianca Tănasă, Daniel Nicușor, Vasile Todirică, Estera Diaconu, Jose Luis Paco Pinto, Isabel de Quadros, Rodica din Chiojdu, Weiss Hermine din Dupuș, Ferid Constandache, Cristi Popescu și mama lui, Samuel Rizea;
  • pentru copiii, companionii și tinerii noștri;
  • pentru familiile bisericii noastre;
  • pentru o pocăință autentică a tuturor membrilor;
  • pentru botezul cu Duhul Sfânt.

Ezra 9:5,6, 15 NTR‬‬  "La jertfa de seară, m‑am ridicat din starea mea smerită, cu hainele și cu mantaua sfâșiate, m‑am plecat pe genunchi și, întinzând mâinile spre DOMNUL, Dumnezeul meu, 6 am zis: „Dumnezeul meu, sunt umilit și mi‑e rușine, Dumnezeul meu, să‑mi ridic fața spre Tine! Căci nelegiuirile noastre au ajuns deasupra capetelor noastre și vina noastră a crescut până la ceruri. DOAMNE, Dumnezeul lui Israel, Tu ești drept, căci totuși ne‑ai scăpat o rămășiță, așa cum se vede astăzi. Iată‑ne acum stând vinovați înaintea Ta, deși știm că din această cauză nu suntem vrednici să stăm înaintea Ta."

EGW: "Când vocea lui Dumnezeu trezește la viață pe cel mort, el va ieși din mormânt cu aceleași pofte și pasiuni, cu aceleași gusturi pe care le-a nutrit în timpul vieții. Dumnezeu nu face nici o minune ca să re-creeze un om, care n-a fost născut din nou atunci când i s-au oferit toate ocaziile și a avut la dispoziție tot ceea ce era necesar pentru aceasta. În timpul vieții sale el n-a găsit nici o plăcere în Dumnezeu și nici în a lucra pentru El. Caracterul său n-a fost în armonie cu Dumnezeu și el nu poate fi fericit în familia cerească." PDH 270.2

Acesta este numărul de cont al bisericii noastre, în care poți transfera zecimile și darurile tale punând numele și conceptul:

ES78 0049 3150 6927 1418 6765

Pastorul Ștefan Albu:

Móvil: 617 626 544
Email: salbu@adventista.es

Pastorul va fi disponibil pentru vizite și comunicare Marți, Miercuri, Joi, Vineri, Sâmbătă și Duminică, atât la localul din Coslada cât și la domiciliu. 

Pastorul de tineret Francisco Ventura:

Móvil: 698 244 057
Correo electrónico: fventura@adventista.es

Pastorul va fi disponibil pentru companioni și tineri Marți, Miercuri, Joi, Vineri, Sâmbătă și Duminică pentru vizite și comunicare, atât la localul din Coslada cât și la domiciliu.